S*My Bonnie RagdollJag bor i Kullavik, som ligger ca.20 km söder om Göteborg tillsammans med min man och våra fyra katter. Vi har tre barn, alla utflugna.

Vi har varit bosatta i England i många år och det var där mitt intresse vaknade för den underbara Ragdollkatten. Jag inhandlade kattidningar så ofta jag kom åt och "sög" åt mig allt om rasen Ragdoll. Trots ett stort intresse för att köpa en Ragdollkatt, ville ödet annorlunda...

1997 flyttade vi tillbaka till Sverige och jag började besöka olika kattutställningar. Jag beundrade och jämförde katter med varandra. Jag lyssnade på hur domarna bedömde katterna och jag var inne på nätet och letade efter uppfödare. Mitt mål var att köpa en blå ragdollhona och det skulle vara en bicolour. Den 19 mars 2004 föddes äntligen lilla Krickelins Pepsi och Christine Landin berättade att jag kunde få köpa henne, då var lyckan stor!! Tack Christine för Pepsi, hon har en speciell plats i mitt hjärta.

Vi har nu också utökat med ytterligare två ragdollhonor, S*Dan Dara´s Zantia och S*Evenstar´s Qeena Frost. Stort tack till Aksel på Dan Daras och till Christina på Evenstars för möjligheten och för förtroendet! Jag ska förvalta det väl.

Vill också här passa på att tacka Ulla Andersson som varit en "klippa" när jag behövde stöd och råd i samband med mina kattungars födelse. Du har haft stort tålamod, när jag kommit med alla mina frågor och funderingar. Det har betytt mycket för mig!